ZAPIEKANKA - SAJTOS-GOMBÁS MELEGSZENDVICS LENGYELORSZÁGBÓL
HOZZÁVALÓK 1 DB BAGETTHEZ (2 FÉLHEZ):
1 db nagy bagett (k.b 300 g-os)
400 g gomba
20 g bacon
20 g bacon
1 db vöröshagyma
só, bors
80 g reszelt sajt
kb. 2 evőkanál ketchup
ELKÉSZÍTÉS:
1. A gombát megpucoljuk, feldaraboljuk.
Kevés olajon a hagymát és a bacont megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, lefedve - szükség esetén kevés vízzel - saját levében megpároljuk.
2. A bagettet kettévágjuk. Elosztjuk rajta a párolt gombát.
3. Sajtot reszelünk rá, majd 6-8 percre a sütőbe toljuk 180 fokon - légkeveréssel - vagy grillezzük.
4. Tálaláskor ketchupot teszünk a tetejére.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése