CSAJOS TÉSZTASALI
HOZZÁVALÓK 2 SZEMÉLYRE:
150 g (szárazon) nagy, színes masni tészta
3 db Orsi virsli
100 g Anikó satj
1 evőkanál Vénusz étolaj
1 púpozott evőkanál majonéz
1 púpozott evőkanál tejföl
só
ELKÉSZÍTÉS:
1. A tésztát enyhén sós, lobogó vízben megfőzzük, lecsepegtetjük.
Egy nagy tálba öntjük.
2. A virslit felkarikázzuk és kevés olajon megpirítjuk.
3. A sajtot felkockázzuk.
4. A tésztához adjuk a sült virslit és a sajtot, majd hozzákeverjük a majonézt és a tejfölt, valamint kevés sót.
Az egészet jól összekeverjük.
Ízlés szerint friss zöldfűszert is tehetünk bele.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése