MAJDNEM ANGOL REGGELI EBÉDRE
Az eredetiben nem ilyen gomba van. Ráadásul krumplipüré helyett krumplilepényt adnak inkább és a véres hurka is lemaradt.
HOZZÁVALÓK 1 ADAGRA:
2 szál grillkolbász vagy egyéb sütnivaló kolbász
1 db nagy főtt burgonya, krumplipürének elkészítve
2 evőkanál babkonzerv (nálam csilis)
1 db tükörtojás
2 szelet sült bacon
a gombához:
150 g gomba
1 evőkanál olaj
1 db kisebb vöröshagyma
só, őrült bors, őrölt szerecsendió
ELKÉSZÍTÉS:
1. A gombát megpucoljuk, feldaraboljuk. Kevés olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát. Fűszerezzük, alacsony hőfokon saját levében megpároljuk.
2. A kolbászt, a bacont és a tojást kevés olajon kisütjük.
3. A krumplit héjában megfőzzük, pürésítjük.
Tálaláskor mindent ráhelyezünk egy nagy tálra és még a babot is rákanalazzuk.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése