MAJDNEM ANGOL REGGELI EBÉDRE

 


 Az eredetiben nem ilyen gomba van. Ráadásul krumplipüré helyett krumplilepényt adnak inkább és a véres hurka is lemaradt.

HOZZÁVALÓK  1 ADAGRA:

2 szál grillkolbász vagy egyéb sütnivaló kolbász

1 db nagy főtt burgonya, krumplipürének elkészítve

2 evőkanál babkonzerv (nálam csilis)

1 db tükörtojás

2 szelet sült bacon

a gombához:

150 g gomba

1 evőkanál olaj

1 db kisebb vöröshagyma

só, őrült bors, őrölt szerecsendió


ELKÉSZÍTÉS:

1. A gombát megpucoljuk, feldaraboljuk. Kevés olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát. Fűszerezzük, alacsony hőfokon saját levében megpároljuk.

2. A kolbászt, a bacont és a tojást kevés olajon kisütjük.

3. A krumplit héjában megfőzzük, pürésítjük. 

Tálaláskor mindent ráhelyezünk egy nagy tálra és még a babot is rákanalazzuk.

Jó étvágyat!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések