BURGONYASALÁTA ZELLERMÁRTÁSSAL
Az ételt önmagában vagy sült húsok mellé köretként is fogyaszthatjuk.
HOZZÁVALÓK 3 ADAGHOZ:
600 g főtt burgonya
300 g zeller
1 púpozott evőkanál tejföl
2 teáskanál intenzív mustár
1 db kis fej vörös v. lilahagyma reszelve
1 teáskanál extraszűz olívaolaj
1 evőkanál citromlé
só, őrölt bors
ELKÉSZÍTÉS:
1. A krumplit héjában megfőzzük, kihűtjük, egy nagyobb tálba felkockázzuk.
2. A zellert megpucoljuk, felkockázzuk, enyhén sós, borsos vízben puhára főzzük.
Leszűrjük, összetörjük, kihűtjük.
Hozzákeverjük a többi alapanyagot, fűszerezzük, majd a krumplival összekeverjük.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése